DE TAYLOR C606 IJS- MILKSHAKEMACHINE

De Taylor C606 is de sterkste en wereldwijd de meest gebruikte gecombineerde ijs-milkshakemachine in zijn klasse. Een ware kampioen! Dit bewijst hij onder andere door:

  • constante kwaliteit
  • eenvoudige bediening
  • hoge capaciteit (500 milkshakes en 650 softijsjes per uur!)

Maar er is meer, de Taylor C606 is voorzien van een eenvoudig te bedienen touchscreen, twee verwarmde Sundae-pompen en werkt met een bag-in-box hygiënisch siropensysteem. Het leveren van topkwaliteit softijsmachines behoort sinds 1926 tot de belangrijkste specialiteit van het Amerikaanse merk Taylor. Het is dan ook niet voor niets dat de softijsmachines van Taylor veel worden gebruikt door de grootste hamburgerketen ter wereld. Interfastfood is al geruime tijd met trots importeur en distributeur van dit mooie kwaliteitsmerk.

Graag laten wij u kennis maken met deze ijs-milkshake-machine. In onze demo-keuken geven wij u een demonstratie en uitleg over deze alleskunner. Samen met onze succesvolle ijsconcepten haalt u een omzetverhogende kampioen in huis die bovendien nu voor iedereen bereikbaar is. Uw succes is ons succes. Interfastfood spaart kosten noch moeite om uw ijsconcept up-to-date te houden.

Vanaf 200€ per maand kunt al aan de slag een Taylor ijsmachine. Benieuwd naar de voorwaarden? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Of vul het contactformulier in.

CONTACTFORMULIER

taylor-met-specs

PASTEURISATIESYSTEEM

De Taylor C606 beschikt over een pasteurisatiesysteem dat zorgt voor een dagelijkse verwarm- en koelingscyclus. Hierdoor blijven zuivelproducten tot wel zes weken goed in de machine alvorens deze schoongemaakt moet worden. Een ijsmachine met pasteurisatie zorgt voor voedselveiligheid, minder afvalproduct en minder onderhoudskosten.

EENVOUDIGE BEDIENING

De Taylor C606 is voorzien van een speciale easy touch computerbediening. De computer meet continu de viscositeit van de producten zodat er altijd een consistent en hoge kwaliteit ijs- en milkshakemix beschikbaar is om uit te serveren. De computer toont tevens hoeveel dagen u nog heeft voordat de machine schoongemaakt dient te worden. Hij geeft de temperatuur van de voorraadhoppers en vriescilinders aan. Bovendien slaat de machine één jaar lang de pasteurisatiegegevens op.

SOFTIJS

Voor het tappen van ijs heeft de Taylor C606 een verstelbare ergonomische hendel waardoor de tapsnelheid kan worden bepaald. Hierdoor tapt u altijd het perfecte softijsje. De machine is voorzien van Delrin ijsmessen en een COAX high overrun mix-pomp wat zorgt voor een constant softijsje met een hoge luchtopslag. Tevens is de machine voorzien van een syrup rail. Hierin heeft u plek voor vier toppings, waarvan twee verwarmd.

MILKSHAKE

Biedt tot 5 verschillende smaken milkshake. De milkshakemix en milkshakesiroop worden automatisch gemixt. Plaats de beker in de houder en de machine vult automatisch de juiste hoeveelheid af. Het speciale Bag-in-Box siroop systeem haalt door middel van een vacuüm de siroop uit de verpakking. Er is dus geen contact met omgevingsfactoren, hierdoor is deze machine zeer hygiënsch in gebruik.

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.