Blendtec

Blendtec Connoisseur 825

Blendtec Connoisseur 825
Geluids reducerende kap
In te bouwen in counter
Sterke 3.8 PK motor

harde werker, weinig geluid

Wereldwijd veruit de meest gebruikte commerciƫle blender. Deze blender is een echt werkpaard, gebouwd met duurzaam gebruik als uitgangspunt. De Connoisseur 825 beschikt over een geluidskap. Hierdoor wordt het geluid van de blender gereduceerd. Hierdoor kan de blender ook zonder zorgen over het geluid in de buurt van uw klanten gebruikt worden.Uniek aan deze blender is dat deze gemakkelijk kan worden ingebouwd in de counter. Hierdoor wordt blender opgenomen in uw omgeving.

Blendcycles

Blendtec maakt gebruik van zogenoemde blendcycles. dit is een programma wat automatisch de blender versneld en vertraagd alsook de juiste tijdsduur voor een bepaald product. Hierdoor heeft u altijd de perfecte blend. De Connoisseur 825 beschikt over 30 voorgeprogrammeerde blendcycles voor o.a. Smoothies, milkshakes, koffiedranken, etc.

Motor en bediening

De 3.8 peak horsepower motor blend gemakkelijk de stevigste materialen, zoals ijs en bevroren(!) fruit. Motor: 3.8 peak horsepower, 7,5 Amp. De Connoisseur beschikt over een LCD display en drukknoppen voor bediening.

connoiseur825-interface

Live proberen?

Specsheet Blentec Connoisseur 825 Download
Cycle Chart Blendtec Connoisseur 825 Download

Foodconcepten die gemaakt kunnen worden met de Blendtec Connoisseur 825

    Meer informatie?
    Vraag de nieuwsbrief aan.