Blendtec

Blendtec Stealth 875

Blendtec Stealth 875
Voorgeprogrammeerde en aanpasbare blendcyles
Beste blender in zijn klasse

Topmodel

Absolute topmodel van blendtec. Winnaar van diverse (prestigeuze) prijzen voor gebruiksgemak, duurzaamheid en kracht. Simpel gezegd is dit de stilste en meest geavanceerde commerciele blender die er te krijgen is.Deze blender produceert hetzelfde geduildsniveau als een normaal gesprek en is dus uitermate geschikt om in de omgeving van uw klanten te gebruiken zonder dat dit storend is voor de sfeer van uw winkel. Dit geeft de mogelijkheid om het maken van uw smoothie of andere producten een show-element te maken.

BlendCycles

Blendtec maakt gebruik van zogenoemde blendcycles. dit is een programma wat automatisch de blender versneld en vertraagd alsook de juiste tijdsduur voor een bepaald product. Hierdoor heeft u altijd de perfecte blend. De Stealth 875 beschikt over 42 voorgeprogrameerde programma’s voor o.a. smoothies, milkshakes, maar ook bijvoorbeeld soepen. maar echt uniek is de online BlendWizard tool om eigen programma’s te schrijven. Door middel van usb kunnen de programma’s van computer naar de blender worden overgebracht, zo ook tussen verschillende blenders. Dit kan een voordeel zijn wanneer er meerde vestigingen / winkels dezelfde programmatuur kunnen gebruiken.

Motor: 3.8 peak horsepower, 7,5 Amp.

Veiligheid

Blender is veilig in gebruik door interlock systeem. dit zorgt ervoor dat de blender niet kan werken indien de geluidskap is geopend. Tevens door gebruik van de speciale gepatenteerde botte messen waar je je bij schoonmaken niet aan kunt verwonden.

Bediening

De Blentec Stealth beschikt over een touch-screen led verlicht bedieningspaneel. Dit ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt voor een verscheidenheid in opties om de blender te gebruiken.

stealth875-interface

Live proberen?

Specsheet Blendtec Stealth 875 (EN) Download Specsheet

Foodconcepten die gemaakt kunnen worden met de Blendtec Stealth 875

    Meer informatie?
    Vraag de nieuwsbrief aan.