Henny Penny

Henny Penny F5 2 Pans

Henny Penny F5 2 Pans
Beste olie management in een friteuse
Supersnelle filtercyclus
Intuïtieve Interface

DE NIEUWE HENNY PENNY F5-SERIE

Met de nieuwe Henny Penny F5 serie zet Henny Penny een nieuwe standaard voor friteuses. Een serie friteuses die gebruiksgemak, kostenbesparing en de ultieme performance combineert met het resultaat een superieur, consistent en kwalitatief eindproduct. Frituren moet eenvoudig zijn. Van het trainen van personeel, het bereiden van voedsel, tot het reinigen en onderhoud van de apparatuur. Met de F5 is het allemaal eenvoudiger dan ooit.

GEBRUIKERSGEMAK

TOUCHSCREEN

Door de toevoeging van een intuïtief touch-and-swipe scherm is de Henny Penny F5 gemakkelijk te bedienen. De F5 beschikt over een speciaal ontworpen interface en eigen besturingssysteem. De interface is gebaseerd op iconen zodat deze taal onafhankelijk direct begrijpelijk is voor de gebruiker. Frituur of filter in 3 of minder aanrakingen, met simpele stap-voor-stap menu-opties. Deze inituitieve bediening zorgt voor een kortere trainingstijd en het voorkomen van fouten, met als resultaat minder afval en inefficiëntie.

ZELFHULP

Niks is vervelender als een niet werkende friteuse, vaak zijn het simpel op te lossen problemen die zorgen voor veel oponthoud. De Henny Penny F5 friteuses beschikken over duidelijke error codes en simpele op afbeeldingen gebaseerde handleidingen voor onderhoud en simpel te verhelpen storingen. Dit zorgt voor minder down-time en voorkomt het onnodig inschakelen van de servicedienst.

KITCHEN-PROOF

De F5 friteuses kunnen tegen een stootje, want ze zijn ontworpen voor de harde realiteit van een commerciële keuken. Dit door middel van een robuust frame en een buitenkant die ontworpen is om gemakkelijk schoon te houden. Het touchscreen is voorzien van 4 mm dik gehard glas dat diverse stoot- en krastesten weet te doorstaan.

‘WASH’-SYSTEEM

De friteuses zijn voorzien van een krachtig ‘wash’ systeem. Een krachtige pomp (van 30+ liter/minuut) en de opnieuw ontworpen nozzle zorgen ervoor dat de gehele pan wordt gewassen. Dit reduceert het handmatig schoonmaken en borstelen van de frituurpan. De elektrische friteuses zijn voorzien van opklapbare verwarmingselementen.

BESTE OLIE MANAGEMENT

Frituren met minder olie is een goede manier om een besparing te realiseren op oliekosten. Dit kan oplopen tot 40% ten opzichte van een standaard friteuse met een 25 liter pan. Met de Henny Penny F5-serie wordt het maximale uit uw olie gehaald en de tijd van de ‘sweet-spot’ verlengd. Dit kan door het gebruik van olie management technieken zoals automatische top-off, temperatuur controle en melt-mode.

3(!) MINUTEN EXPRESS FILTER

Een pomp met een capaciteit van 30liter/minuut zorgt voor een express filtercyclus van slechts 3 minuten. Dit is 25% sneller dan de concurrentie. Het voordeel van deze simpele en snelle express filtercyclus is dat het filteren minder vaak wordt overgeslagen. Dit resulteert in een langere levensduur van de olie.

 

Model elektrisch:
OFE-512
Afmetingen (b x d x h):
820 x 849 x 1184 mm
Gewicht:
214 kg
Inhoud vetpan:
2 x 14 liter

Live proberen?

Productspecificatie Henny Penny F5 Download

    Meer informatie?
    Vraag de nieuwsbrief aan.