Coronamaatregelen Interfastfood

Beste Klant,

De impact van het Coronavirus in Nederlands neemt steeds verder toe, dit zal u niet ontschoten zijn. Ook Interfastfood neemt (voorzorgs)maatregelen. Hierbij volgen wij de landelijke richtlijnen en doen er alles aan om onze medewerkers te beschermen en anderzijds om de continuïteit van onze bedrijfsvoering en de uitleveringen van producten te waarborgen. Wij informeren u hierbij over de stand van zaken.

Bereikbaarheid
Ons kantoor is heeft aangepaste openingstijden (09:00uur tot 17.00 uur). Er wordt zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt om risico’s van overdracht te beperken. Het kan zijn dat door de beperkte telefonische bezetting wij niet altijd direct kunnen opnemen. Vandaar ons verzoek om contact zoveel mogelijk per email te laten verlopen.

Orderproces
Vooralsnog verloopt het orderproces normaal. Op dit moment hebben wij – op een enkel product na – geen problemen met onze voorraden. Ook verwachten wij geen problemen rondom het aannemen en uitleveren van orders. Wij verzoeken u wel om bestelling zoveel mogelijk via InOne (heeft u nog geen account, dan kunt u deze eenvoudig via ons aanvragen) of de mail te doen. Voor het aanvragen van een InOne-account en bestellen van producten kunt u mailen naar: order@interfastfood.nl.

Uitlevering
Wij streven ernaar om orders zoveel mogelijk via de normale gang van zaken uit te leveren. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk orders op de normale leverdagen zullen uitleveren. Het kan echter zijn dat wij routes samenvoegen en dat de leverdag- of tijd anders is dan normaal. Mocht uw leverdag veranderen zullen wij dit met u communiceren!

Afhalen
Voor afhaalorders zijn wij tijdens kantooruren geopend. Tussen 09.00 uur en 16.00 uur kunt u bij ons uw bestelling komen afhalen. Wij verzoeken u de bestelling van te voren door te geven zodat we deze kunnen voorbereiden.

Accountmanagers
De accountmanagers zullen de klantbezoeken tot een minimum beperken. Zij zullen echter wel telefonisch en per email bereikbaar zijn voor uw vragen.

Wij zullen van dag tot dag kijken of er verdere maatregelen nodig zijn en bij wijzigingen u hierover informeren.

Wij hopen dat de gevolgen in Nederland en voor uw bedrijf, voor u en uw collega’s beperkt zullen blijven. Voor verdere vragen neem gerust contact op met order@interfastfood.nl of uw accountmanager.

« Terug naar overzicht

    Meer informatie?
    Vraag de nieuwsbrief aan.