PREMIUIM FRAPPÉ & SMOOTHIE CONCEPT

Blender Brothers

Blender Brothers is het nieuwe blended ice concept van Interfastfood. Het Blender Brothers concept omvat een nieuwe lijn producten van iced coffee frappés en fruit smoothies in 7 smaken verfrissende en heerlijke smaken.
Coffee Frappe’s: Caffe Latte, Crazy Caramel & Lovely mocha.
En fruit smoothies: Urban Banana, Strawberry crush, Pina colada Paradise en Mango Madness.

Grondstoffen

De 7 verschillende smaken fruit smoothies en coffee frappés worden gemaakt met Island Oasis Smoothie en frappé bases. Een kleine hoeveelheid van dit product samen met ijsblokjes vormt het eindproduct.
Tevens zijn deze producten van een zeer hoge premium kwaliteit met een unieke romige koffie (frappés) en fruitige (smoothies) smaak t.o.v.. andere vergelijkbare producten in de markt.

Reclamemateriaal

Uiteraard vanuit Interfastfood ondersteund voor de verkoop met prachtig nieuw, fris reclamemateriaal.Voor een idee van de uitstraling van de reclamematerialen, bekijk de video op Youtube.

Reclamematerialen zijn zowel in print als digitaal beschikbaar in overleg. En wilt u niet alle smaken opnemen? Geen probleem, het reclamemateriaal is modulair inzetbaar.

Apparatuur

Het Blender Brothers concept wordt mede mogelijk gemaakt door de Taylor Magnablend blender. Deze verzorgt keer op keer de perfect portie met slechts één druk op de knop. Meer informatie over de Taylor Magnablend vind u op de apparatuurpagina

    Meer informatie?
    Vraag de nieuwsbrief aan.