20/7 service

Wij zijn 20 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Eigen telefonische helpdesk

Bij technische problemen belt u met onze ervaren monteurs van de helpdesk. Interfastfood Service is 7 dagen per week tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar. Dit bespaart u tijd en kosten voor uw bezoek. Als wij u telefonisch niet kunnen helpen, dan zorgen wij ervoor dat een van onze monteurs zeer snel bij u is. Dat is de kracht van een eigen service-apparaat.

Gecertificeerde monteurs

Om u technisch te ondersteunen, staat ons team van 24 gecertificeerde monteurs vanuit het hele land voor u klaar. 20 uur per dag, 7 dagen per week. Onze specialisten volgen maandelijks bijscholingen in Rotterdam en laten hun kennis elk jaar bijspijkeren in de USA.

Neem contact op

Garantie

Interfastfood biedt u graag continuïteit. U moet van uw apparatuur op aan kunnen. Uw apparatuur moet altijd werken. Daarom bieden wij u standaard een garantie van 1 jaar inclusief arbeid- en voorrijkosten. 

Onderdelen

Interfastfood Service helpt u graag snel. Wij hebben dan ook een groot aantal onderdelen standaard op voorraad. Bestelde onderdelen worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Onze monteurs zijn in verschillende merken gespecialiseerd, waardoor onderdelenvoorziening gegarandeerd is?

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER