Actiepakket: Tower Chicken

De Tower Chicken –  een Mega kipburger

We hebben hem de Tower Chicken genoemd. Nee, niet omdat van een toren af wilt springen als je deze joekel naar naar binnen hebt gewerkt. Deze mega kipburger heeft het formaat van een toren. Succes om deze netjes te eten.

INterfastfood recipe

Een kipburger van 150 gram vormt de het hart van deze burger. Gemaakt van smaakvol kippendijenvlees, en met een door Interfastfood zelf samengestelde breading. Licht pikant en super smaakvol. Dan toppen we deze burger af met een krokant getoast broodje, chedar cheese, een beetje sla voor de liefhebber, onze eigen favoriet de chicken sandwichsaus en een haags gedroogd uitje. Vandaar dat deze burger het predikaat Lekkaaaah heeft gekregen.

speciale aanbieding – Tower Chicken actiepakket

De mega kipburger nu tegen een klein prijsje. Actiepakketten van Interfastfood zijn altijd startklaar, je krijgt dus alle benodigde grondstoffen zoals brood, kipburgers en saus. Tevens krijgt u gratis 2 grote (B1) posters en 2 kleine leaflets (A5) zodat u ook gemakkelijk het product onder de aandacht brengt bij uw klanten.

Dit zit er in het Tower chicken pakket:

  • 3 dozen Tower Chicken burger a 5 kg
  • 4 dozen Giant brood (a 30 st.)
  • 2 pakken Cheeseburgerslices (88st.)
  • 2 zakken Gedroogde uitjes
  • 1 emmer Chicken Sandwichsaus
  • 1 doos Hamburgerbak groot (320 st.)

Prijs excl. B.T.W. 180,-

BESTELLEN

Tower Chicken Poster

« Terug naar overzicht

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER