Actiepakket: Vegetarische kipburger

Inspelen op de vegetarische trend?

Wij denken met u mee. Het bedienen van de vegetarische klant, zodat ook deze bij u kan eten? Dat kan vanaf nu! Ons assortiment is nu uitgebreid met een nieuw product. Een vegetarische kipburger die wordt bestempeld als ‘heerlijk’! Echt een aanrader van zowel ons team als de klanten die dit product al hebben getest.

Interfastfood recipe

Een heerlijke vegetarische hap, waarbij de vegetarische kipburger de grondslag legt voor een heerlijke smaakexplosie. Leg deze burger tussen een krokant getoast ovaal broodje, en top hem af met wat sla, om in de groene sfeer te blijven, cheddar cheese en chilisaus om het compleet te maken. ‘Heerlijk’ is het woord dat u vele malen gaat horen.

Actiepakket – Vegetarische Kipburger

Deze ‘’groene’’ burger is nu tegen een zacht prijsje te verkrijgen. Actiepakketten van Interfastfood zijn altijd startklaar, je krijgt dus alle benodigde grondstoffen zoals brood, vegetarische kipburgers en saus. Tevens krijgt u gratis twee grote (B1) posters en twee kleine (A5) posters, zodat u ook gemakkelijk het product onder de aandacht brengt bij uw klanten.

Het vegetarische kipburgerpakket bestaat uit:

  • 2 dozen vegetarische kipburgers
  • 2 dozen ovalbrood
  • 2 flessen chilisaus
  • 1 pak kaas
  • 1 pak waxpapier
  • 2 grote en 2 kleine posters

Prijs excl. B.T.W. €100,-

BESTELLEN

Vegetarische burger (Klein)

« Terug naar overzicht

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER