Taylor

Taylor C708

Taylor C708
Capaciteit van 65 liter per uur
Compact design
Gebruiksvriendelijk

1-kraans softijsmachine

De Taylor C708 is een compacte krachtpatser. Hij heeft een capaciteit van 65 liter per uur. Door zijn touchscreen bediening, erg gemakkelijk in gebruik. Ook voor non-professionals. De C708 is als tafelmodel en als vrijstaand model verkrijgbaar en beschikt over een coax-mix-pomp voor een consistent product.

SOFTIJS

Voor het tappen van ijs heeft de Taylor C708 een verstelbare ergonomische hendel waardoor de tapsnelheid kan worden bepaald. Hierdoor tapt u het perfecte softijsje.

Mix Hopper

De Taylor C708 heeft een voorraadreservoir van 18,9 liter. Deze houd de mix koel (5ºC) tijdens gebruik en standby.

BEDIENING

Voorzien van een speciale computer met touch bediening. De computer meet continu de viscositeit van het softijs, zodat er altijd een consistent en hoge kwaliteit ijs beschikbaar is om uit te serveren. De computer toont tevens hoeveel dagen u nog heeft voor de machine schoongemaakt dient te worden, de temperatuur van de voorraadhoppers en vriescilinders en geeft een melding wanneer er iets aan de hand is. Bijvoorbeeld als de mix bijgevuld dient te worden.

PASTEURISATIE

De Taylor C708 beschikt over een pasteurisatie systeem dat zorgt voor een dagelijkse verwarm- en koelingscyclus. Hierdoor blijven zuivelproducten tot wel 2 weken goed in de machine alvorens deze schoongemaakt moet worden. Een ijsmachine met pasteurisatie zorgt voor voedselveiligheid, verminderd afvalproduct en verminderd onderhouds- en reparatie tijd en kosten.

Afmetingen (b x d x h):
464 x 820 x 864 mm
Afmetingen standalone (b x d x h)
464 x 820 x 1514 mm
Gewicht:
192.8 kg
Aantal voorraadreservoirs
1
Inhoud voorraad reservoir
18.9 liter
Aantal smaken:
1

Live proberen?

Specsheet Taylor C708 Download

Foodconcepten die gemaakt kunnen worden met de Taylor C708

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER