Taylor

Taylor L820 / L819

Taylor L820 / L819
Sneller
Eenvoudiger
Veiliger

2-PLAATS CLAMSHELL GRILL

Taylor Clamshell grills bereiden uw producten tot 2/3 sneller als de conventionele bakplaat door het gebruik van een bovenplaat. De clamshell grill werkt na het éénmalig programmeren van de producten volledig automatisch en is daardoor geschikt om door non-professionals bediend te worden. Door het gebruik van vaste instellingen heeft u dag in, dag uit een consistent kwalitatief product. Systeem gastronomie zoals het bedoeld is.

MENU

De Taylor Clamschell laat u gemakkelijk uw eigen menu programmeren en aanpassen. Met instelmogelijkheden van tijd, temperatuur en de ´Gap´, zijn de mogelijkheden met deze machine vrijwel oneindig. Deze grill is dus niet alleen geschikt voor het bereiden van hamburgers, maar ook armerican pancakes, biefstuk, kip, eieren, tosti’s, steaks en veel meer. Geschikt om zowel diepvries al verse producten te bereiden.

USB AANSLUITING

Via een externe USB-poort kunnen er eenvoudig nieuwe menu en promotionele menu items worden uitgewisseld met de grill. Wanneer het menu wordt aangepast kan het menu elektronisch worden verzonden naar andere winkellocaties hierdoor bespaart u tijd en voorkomt u bedieningsfouten.

ZONES & BOVENPLAAT

Deze clamshell beschikt over twee zones. Iedere zone heeft drie onafhankelijke verarmingselementen plus twee verwarmingselementen in de bovenplaat. Dit zorgt voor een gelijke temperatuur over het gehele contactoppervlak en heeft een snelle ‘recovery’ tijd. Belijning geeft weer binnen welk oppervlak producten het beste bereid kunnen worden. De bovenplaat heeft een glad oppervlak voorzien van een verwisselbaar teflon sheet voor eenvoudige reiniging Temperatuur is instelbaar van 66-218 º C.

BEDIENING

Het gebruik van een touch screen maakt gebruik intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren. Het menu kan tot dertien individuele items per scherm of tot 75 items worden geprogrammeerd. Ieder menu-item kan tot drie handmatige acties bevatten, zoals draaien, schroeien, kruiden of kaas smelten. De Taylor Clamshell beschikt over zelfdiagnose, zodat wanneer problemen worden gevonden worden deze snel worden opgelost.

REINIGING

De Taylor clamshell is gemakkelijk te reinigen. Door het gebruik van teflon sheets over de bovenplaat en gebruik van een scraper voor de onderkant is het reinigen van de clamshell gemakkelijk.Bovendien zijn er twee grote opvangbakken voor vet en vuil.

STANDBY

De standy modus bespaart tot wel 40% energie ten opzichte van operationele modus. Na een bepaalde periode van inactiviteit krijgt u een geheugensteuntje om de machine in standy te plaatsen.

Model elektrisch:
Taylor L820
Model gas:
Taylor L819
Afmetingen (b x d x h):
716 x 986 x 1397 tot 1524 mm
Gewicht:
304 kg
Zones (onder):
2
Bovenplaten:
2

Live proberen?

Specificaties Taylor L820 (Elektrisch) Download
Specificaties Taylor L819 (Gas) Download

Foodconcepten die gemaakt kunnen worden met de Taylor L820 / L819

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER