True

True T-35

True T-35
130 liter

TRUE STAANDE KOEL- EN VRIESKASTEN

True’s staande koel- en vrieskasten zijn duurzaam en kwalitatief gebouwd zodat je jaren verzekerd bent van een betrouwbare koeling. Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en componenten, zodat deze staande koel en vrieskasten zorgen voor lagere, constante, temperaturen, lage energiekosten en uitzonderlijke voedselveiligheid. Oftewel True koelingen staan garant voor de beste prijs / kwaliteit verhouding in de hele markt.

ISOLATIE

De gehele constructie van  koeling of vriezer en de deur zijn voorzien van een speciaal Ecomate® foammateriaal. Een polyurethaan isolatiemateriaal met een hoge dichtheid. Deze zorgt ervoor dat de koeling /  vriezer op temperatuur blijft alsook dat er geen aantasting van het milleu plaatsvindt.

KOELSYSTEEM

Geavanceerd, robuust en milleuvriendelijk koelsysteem. True koelingen houden de temperatuur tussen 0ºC to +3ºC, True vriezers -18ºC to -23ºC

UITERLIJK

Wit aluminium interieur, met geanodiseerd aluminium vloer. De True staande koelingen beschikken over zelfsluitende deuren met speciale seal die in de fabriek tot 1.000.000 keer zijn getest.

Live proberen?

    Meer informatie?
    Vraag de nieuwsbrief aan.

    Lente actiesoftijs en milkshake

    Bij de lente hoort mooi weer! En bij mooi weer hoort softijs en milkshake. Daarom hebben wij een nieuwe lente actie rondom deze producten.