Online bestellen bij Interfastfood

Online bestellen bij Interfastfood

[UPDATE] vanaf 1 juli 2021 is het niet meer mogelijk om in te spreken op de voicemail. Dit geldt ook voor bestellingen of bijbestellingen. Informeer bij uw vertegenwoordiger of ons kantoor naar uw leverdagen. Wij leveren in het grootste gedeelte van Nederland ten minste twee keer per week.
U kunt op de dag voor levering bestellen tot 12:00 (’s middags). Voor leveringen op maandag kunt u het gehele weekend bestellen tot maandagochtend 4:00.
Het is van ma t/m vr tussen 09:00 en 17:00 mogelijk telefonisch te bestellen via 010 455 01 66. Buiten kantooruren kunt u online of per mail bestellen (order@interfastfood.nl)

Inone – Online bestellen

Bestellen bij Interfastfood via InOne Order is gemakkelijk, duidelijk en snel.  Via de online bestel portal van InOne Order kunt u uit het gehele Interfastfood assortiment bestellen, maar met het gemak van uw gepersonaliseerde bestellijsten. Het is onze ervaring dat er door de gepersonaliseerde bestellijst veel minder fouten worden gemaakt.

Voordelen op een rijtje

 • Gepersonaliseerde bestellijst
  Door uw gepersonaliseerde bestellijst heeft u een overzicht van de artikelen die u bij ons besteld. Bovendien kunt u de bestellijst zelf gemakkelijk aanpassen. Dit voorkomt fouten en maakt bestellen super gemakkelijk.
 • Actuele informatie zoals prijzen, voorraad, etc..
  InOne Order staat direct gekoppeld aan ons systeem. Dat wil zeggen dat u altijd uw actuele prijsinformatie ziet.
 • Direct inzicht als artikelen niet voorradig zijn.
  Als artikelen niet voorradig zijn, zijn deze online niet door u te bestellen.
 • Heldere levertijd
  U kiest zelf de gewenste leverdatum.
 • Bestellen Smartphone, tablet of PC
  Online bestellen bij Interfastfood is mogelijk met je Smartphone op een Tablet of PC. Hierdoor is er altijd wel een apparaat in de buurt waarop u kunt bestellen.
 • Offline bestellen met de Inone App
  Een veel voorkomend ‘horeca’ probleem. U bent aan het bestellen, maar plotseling is de internet verbinding weg omdat u de koelcel bent ingelopen. Met de bijbehorende app van inone heeft u dit probleem niet meer. Uw bestelling wordt offline opgeslagen totdat u weer een internetverbinding heeft en wordt dan pas verzonden.
 • Bestelgeschiedenis
  Alle bestellingen die u via InOne doet blijven zichtbaar. Handig als u nog even wilt checken of u dat ene artikel nu wel of niet besteld is.

Ook online bestellen bij Interfastfood?

Bent u al Interfastfood klant en wilt u ook online gaan bestellen? Vul dan via onderstaande knop een aantal gegevens in. Wij vragen dan zo snel mogelijk een InOne order account voor u aan.

 

Meer weten over inone Order?

Kijk voor meer info ook op de website van inone zelf.

« Terug naar overzicht

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER