bestverkopende chicken fastfood

INTERFASTFOOD CHICKEN TOPPERS

Kipproducten zijn de hardst groeiende categorie binnen fastfood. Onze chicken toppers zijn gegarandeerde omzet generators. 

 1. New York Chicken Strips
  De beste chicken tenders verkrijgbaar in de markt, vandaag de dag. Juicy boneless kipfilet van binnen, crispy van buiten. Met unieke receptuur uit New York. 
 2. Fried Chicken Hotwings
  Medium pittige hotwings, met een heerlijk kruidige en knapperige breading. Ideaal in een bucket of als snack. 
 3. Tower Chicken Burger
  Inmiddels onze best verkopende kipburger. Niet voor niets, want dit is de ultieme kipburger. 130 gram kipfilet, gemarineerd en coating volgens Interfastfood recept. Best chicken burger money can buy.

Onze ChICKEN TOPPERS PROBEREN?

Vraag onze sample box aan

Helemaal vrijblijvend onze Fried Chicken of andere producten proberen? Vraag een gratis sample box aan. Onze toppers zitten er zeker in!

Ik wil een samplebox hebben!

Promotiemateriaal werkt!

Promotiemateriaal verkoopt! Ons standaard assortiment aan promotiemateriaal groeit steeds verder en helpt u om producten onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Maar dat is niet alles, voor veel van onze klanten maken wij ook menuborden of ander point-of-sale materiaal op maat. 

Promotiemateriaal POS chicken fastfood

Interfastfood kipconcepten

Fried Chicken Bucket

Fried Chicken

Ons Fried Chicken concept zit vol variatie. Met hotwings, chicken strips, kipstukken, chunks en meer is er voor ieder wat wils. Fried Chicken leent zich zowel goed voor de verkoop per bucket als in kleinere porties als snacks tussendoor.  Is super populair bij jong én oud en daarmee verzekerd een omzetverhoger. Meer over Fried Chicken...

Kipburgers

Al jarenlang een succesnummer, met ongekende groei. Kipburgers hebben de afgelopen tijd een transformatie doorgemaakt naar kwalitatief steeds betere producten. De Tower Chicken burger is hier het ultieme voorbeeld van. Door het gebruik van verschillende sauzen, broodjes en toppings is er met kipburgers veel te variëren. Hierdoor zijn kipburgers toegankelijk voor iedereen. Meer over kipburgers...

Henny Penny Chicken Fastfood apparatuur

Apparatuur voor Chicken fastfood

Met ruim 50 jaar ervaring is Henny Penny hét merk apparatuur voor fastservice restaurants. Het ruime assortiment apparatuur, van friteuse tot warmhoudkasten, zorgt ervoor dat de perfecte lijn kan worden opgezet voor het ultieme eindproduct. 

Henny Penny apparatuur kenmerkt zich door:

 • Duurzaamheid en premium bouwkwaliteit
 • Innovatie voor het beste eindproduct en kostenbesparing
 • Superieure service om down-time te reduceren

Bezoek de DEMo-keuken

Bezoek onze demo keuken om onze kip te beleven en onze apparatuur in actie te zien.

Maak een afspraak!

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER