Exclusief importeur en distributeur van Taylor apparatuur

Wij zijn exclusief importeur en distributeur van het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf; Taylor. Taylor heeft een rijk aanbod van apparatuur waardoor wij voor iedere (fastfood) keuken een passende oplossing kunnen bieden.

IJsmachines:

Van eenvoudige te bedienen tafel ijsmachines tot krachtige productiepaarden, waarmee je maar liefst 65 liter ijs per uur produceert. Met Taylor heeft u het crème de la crème van de ijsmachines. Van low of nonfat softijs tot frozen yogurt en milkshakes. En met de easy-to-operate multi-flavor geeft u er nog eens een extra twist aan.

CLAMSHELL GRILLS

Ook voor het grillen van je burgers heeft Taylor een breed aanbod. De Taylor® grill kenmerkt zich door efficiëntie, veiligheid en productiviteit. Grill verse visproducten, groente, burgers, tosti’s met maar één druk op de knop. Door de revolutionaire two-sided grilling grill je bevroren producten tweederde sneller dan op traditionele grillapparaten.

Bekijk hier ons Taylor aanbod

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een demo.

« Terug naar overzicht

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER