Interfastfood op Horecava 2017

Ook dit jaar is interfastfood weer op de Horecava vakbeurs te vinden. U kunt ons net als vorige jaren vinden op stand 10.310 en 10.420 in de fastservice hal. We hebben dit jaar een aantal nieuwe producten waar we u graag kennis mee laten maken.

Blender brothers

img_0577

Blender Brothers is het nieuwe blended ice concept van Interfastfood. Maak met de heerlijke producten van Island Oasis heerlijke Iced coffee frappé’s en iced fruit smoothies. Er zijn in totaal 7 verschillende smaken. Het Blender Brothers concept is klaar voor gebruik met kant en klaar promotiemateriaal, waaronder tafelkaartjes en een zelf samen te stellen menu-wand-kaart. Informeer op de beurs naar de speciale horecava beursaanbieding!

blenderbrothers-mockup-tabletent

Duo pennoti

img_0579Nieuw op softijsgebied is Duo Pennoti Hot. De speciale duo Penotti dispenser zorgt voor het een verwarmde(!) toevoeging van het bekende (twee kleuren in een pottie!) chocolademerk op je softijs. Het smaakt heerlijk! dus kom zeker even proeven!

Smaken beschikbaar in Hazelnoot, Vanille, Pure chocolade en natuurlijk de bekende Duo Pennoti combi.

NIEUWE STAND

Kom ook kijken op onze vernieuwde ‘warme’ stand op de horecava. Hier vindt u geheel nieuw een bar met gedurende de hele dag workshops van Chef-kok Ben. Hij laat u dagelijks zien hoe u zelf Fried Chicken maakt en werkt met de Henny Penny Evolution Elite open friteuse. Uiteraard vind u hier ook het laatste op het gebied van friteuses, hogedrukfriteuses, warmhoudapparatuur en veel meer.

« Terug naar overzicht

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER