INTERFASTFOOD TOP 3 IJs & Frozen Drinks

Als verkoeling of als traktatie, ijs- en frozen drinks zijn echter hardlopers in alle seizoenen. Met het assortiment ijs- en frozen drinks van Interfastfood is er altijd iets te kiezen voor jong en oud. 

 1. Razzle M&M
  Overheerlijk softijs gemixt met kleine stukjes M&M. Stirred not shaken! 
 2. Milkshake Oreo
  ‘Draaien, likken en dippen’. Het wereldberoemde Oreo koekje samen met heerlijke vanille milkshake.
 3. Super Slush
  Het kan wat tegenvallen om geen brainfreeze te krijgen met deze superslush. Schaafijssiroop in deze toffe beker die ook hervuld kan worden. Nu trouwens ook als suikervrije variant te verkrijgen. 

Promotiemateriaal werkt!

Promotiemateriaal verkoopt! Ons standaard assortiment aan promotiemateriaal groeit steeds verder en helpt u om producten onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Maar dat is niet alles, voor veel van onze klanten maken wij ook menuborden of ander point-of-sale materiaal op maat. 

Interfastfood IJS- en Frozen drinks concepten

Chunk 'n Crunch Concept

Chunk'n Crunch

Het Interfastfood Chunk’n crunch concept bestaat uit de heerlijke Razzle, Sundae en Milkshake in combinatie met de bekendste en meest gewaardeerde premium chocolades en cookies.  Door het grote assortiment toppings zit er voor elke consument wel een juiste keuze tussen, denk hierbij aan de smaken chopped M&M’s, Oreo, KitKat, Lion of stroopwafel. Meer over Chunk'n Crunch.

Classic Softijs

Hét klassieke softijs concept. Wie kent het eigenlijk niet? Met een uitgebreid assortiment ijsmixen alsook hoorntjes en dips hebben we altijd alles in huis voor een goede basis. Bekijk ons assortiment ijs en toebehoren.

Milkshake

Het Interfastfood milkshake concept zorgt gedurende het hele jaar voor een goede omzet. De romige milkshakemix in combinatie met een bijzonder groot assortiment smaken speelt naadloos in op vrijwel elke consument. Zo bieden wij de zeer bekende smaken aardbei en vanille aan maar ook meer bijzondere smaken zoals pistache en Oreo. Bekijk ons assortiment milkshake siropen. 

SCHAAFIJS & SLUSH ZERO

De welbekende frozen drink. Een bevroren waterbasis in combinatie met een zoete siroop. Te verkrijgen in diverse smaken. De supergave superslush beker laat dit product zeker opvallen.

Nu mega populair, schaafijs in een suikervrije variant. Wij noemen het slush zero. Meer over schaafijs en slush zero.

Apparatuur voor SOFTIJS & FRoZEN DRINKS

Met al bijna 100 jaar ervaring is Taylor hét merk apparatuur voor jou softijs en milkshake. De softijs en milkshakemachines zorgen ervoor dat de perfecte lijn kan worden opgezet voor het ultieme eindproduct.
Verder maken wij ons assortiment compleet met de schaafijsmachines van BUNN en toebehoren zoals een Razzle Blender.

Alle onze apparatuur voor softijs en frozen drinks kenmerken zich door:

 • Hoge capaciteit.
 • Betrouwbaarheid
 • Vertrouwd design

Bezoek de DEMo-keuken

Bezoek onze demo keuken om onze softijs, milkshake of schaafijs te proeven en onze apparatuur in actie te zien.

Maak een afspraak!

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER