Vloeibare KitKat

VLOEIBARE KITKAT MET EEN CRUNCHY BITE

Ben je opzoek naar een nieuwe flavour voor over het ijs? Zoek niet verder! Vanaf nu is de KitKat spread vloeibaar verkrijgbaar bij Interfastfood. Dit is ‘vloeibare KitKat met een crunchy bite’. Ideaal om over een sundae of razzle te doen en laat het ook nog eens overheerlijk zijn. Dit zorgt voor een eindproduct dat niemand kan laten staan!

CRUNCHY BITE

De KitKat spread is op zichzelf al overheerlijk. De crunchy bite die het product heeft zorgt ervoor dat er iets gebeurt wat jouw klant niet kan plaatsen. Zij willen meer en meer, en dat kan natuurlijk;)!

ACTIE

Zolang dat de voorraad strekt krijg je bij aankoop van 10 boxen ijsmix (boerenweide ijsmix, roomijs, melkijs UHT, melkijs VERS en banketbakkersijs) een emmer vloeibare KitKat. Hierbij ontvang je ook nog een counterstandaard en poster om de nieuwe, onweerstaanbare ijsjes aan de man te brengen.

Het pakket bestaat uit:

  • KitKat Spread vloeibaar 3kg. – 11182
  • Poster (B1) Crunchy KitKat – POS1060
  • Counterkaart Crunchy KitKat – POS1061

Interfastfood recipe

De vloeibare KitKat kan vanuit de emmer op het product worden geschept. Om het makkelijker te maken hebben wij ook een bijhorende pomp beschikbaar en voorradig. Dit zorgt er tevens voor dat ieder ijsje of milkshake wordt voorzien van dezelfde hoeveelheid spread. De pomp is verkrijgbaar tegen een statiegeld bedrag, dit statiegeld bedrag krijg je uiteraard terug bij het retour sturen van de pomp.

bestellen

Ben je nieuwsgierig of wil je een pakket bestellen? Dat kan! Mail naar order@interfastfood.nl of bel naar 010 455 01 66 om jouw bestelling door te geven. Mocht je via ons online platform bestellen, dan kun je een opmerking bij de bestelling plaatsen. Je kunt natuurlijk ook contact met één van onze adviseurs opnemen indien je meer informatie wilt hebben.

Groothandels en dergelijke zijn uitgesloten van deze actie.

OP = OP

KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN

« Terug naar overzicht

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER