6 tips om supersnel te beginnen met bezorgen van fastfood

Ook na de persconferentie van 12 januari blijft de horeca gesloten. Cafés, restaurants en cafetaria’s moeten nog zeker tot 9 februari de deuren gesloten houden. Althans, voor afhaling en bezorgen blijven de deuren gelukkig open! Hoe kun je beginnen met het bezorgen van fastfood? Lees hierover meer in deze blog!

Bestelsites/apps

Om snel en gemakkelijk te beginnen met een bezorg en afhaaldienst is het een goede optie om je aan te sluiten bij een bestelsite/app zoals Thuisbezorgd.nl, Deliveroo of UberEats. Deze bestelsites/apps worden door de consument al veelvuldig gebruikt en zijn al helemaal ingericht op het bestellen via de smartphone. Je kunt met deze platforms op een laagdrempelige manier starten en toch een groot bereik creëren. De consument is hierdoor minder tijd kwijt en voor jou als ondernemer is het een uitkomst in deze moeilijke tijd!

3 tips voor de beste kwaliteit

Wanneer je gaat beginnen met bezorgen van fastfood is het naast het gebruik van een bestelsite/app uiterst belangrijk om kwaliteit te leveren. Bij elk bezorgrestaurant staat namelijk een gemiddelde beoordeling gegeven door voorgaande klanten. 82% vertrouwt een goede review alsof het een persoonlijke aanbeveling is, een hoge score is dus van groot belang. Maar hoe waarborg je de kwaliteit? Hier een aantal tips:

  • Maak gebruik van een Clamshell grill. Met deze two-sided grillplaat grill je producten tot 2/3 maal sneller dan op een traditionele grillplaat, hierdoor blijft er meer vocht in het product wat ervoor zorgt dat het langer warm blijft. Ook kun je hierdoor je bestellingen sneller leveren, wat de klanttevredenheid ten goede komt.
  • Toast je broodjes. Ook hierdoor zal je product langer warm blijven. Daarnaast karamelliseren de suikers, waardoor de saus niet in het broodje trekt.
  • Gebruik het juiste verpakkingsmateriaal voor je producten. Elk product behoud zijn kwaliteit het best in bepaald materiaal, zo blijft de kwaliteit van een hamburger het best gewaarborgd in een kartonnen doosje.

en 3 tips voor een hogere omzet

Je weet nu dat het belangrijk is om gebruik te maken van een bestelsite/app en om kwaliteit te leveren. Maar hoe realiseer je nu zoveel mogelijk bestellingen? Hier zijn drie tips:

beginnen met bezorgen van fastfood - visueel sterke pagina

  • Creëer een visueel sterke pagina. Als partner van een bestelsite/app heb je de mogelijkheid om je pagina naar eigen wens in te vullen. Veel mensen zijn visueel ingesteld, voeg hierom foto’s toe aan je producten.
  • Koop een hogere plek op de ranking. Als ondernemer kan je per order een bedrag aan een bestelsite/app betalen, hoe hoger dit bedrag is des te hoger je bedrijf in de ranking op dit platform wordt weergegeven. Bedrijven die hoog in de ranking staan krijgen meer orders en omzet.
  • Schrijf de uitleg over je producten kort en bondig. Niemand wil lange stukken uitleg lezen over een maaltijd die ze willen aanschaffen.

Hoe wij kunnen helpen

Wij willen jou, aan de hand van onze kennis en 40 jaar ervaring uit de fastservice sector, helpen om meer omzet te behalen. Wij hebben een groot assortiment foodproducten en apparatuur die naadloos bij elkaar aansluiten zodat jij er bijna geen omkijken meer naar hebt. Onze foodconcepten op het gebied van burgers, chicken en frozen drinks zijn erg geschikt voor het thuis bezorgen bij uw klant. Neem als voorbeeld de burgerconcepten, hier bieden wij de hamburgers, broodjes, hamburger toppings, verpakkingsmateriaal, promotiemateriaal, apparatuur (Clamshell grill) en tot slot point-of-sale materiaal, zoals de afbeeldingen hieronder, aan voor op jouw bestelsite/app.

Wil je meer informatie over deze producten of ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen rondom bezorgen en afhalen? Neem gerust contact met ons op, zodat één van onze adviseurs jou hierin kan ondersteunen!.

IK WIL GRAAG MEER WETEN

 

 

« Terug naar overzicht

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER