Taylor

Taylor C606

Taylor C606
65 liter ijs per uur
sterkste in zijn klasse
eenvoudig te bedienen

Gecombineerde ijs- en milkshake machine

De Taylor C606 is de sterkste ijs-shake-combimachine in zijn klasse. Hij heeft een capaciteit van maar liefst 130 liter originele Amerikaanse milkshake en 65 liter ijs per uur. Hij is voorzien van een eenvoudig te bedienen touchscreen, twee verwarmde Sundae-pompen en werkt met een bag-in-box hygiënisch siropensysteem.

Milkshake

Biedt tot 5 verschillende smaken milkshake. Kies voor aardbei, vanille, chocolade of een verscheidenheid aan andere smaken. Het tappen van milkshake is zeer gemakkelijk.De bevroren milkshakemix en milkshakesiroop worden automatisch gemixt. Plaats de beker in de houder en de machine vult automatisch “portion controlled” de juiste hoeveelheid af. Het speciale Bag-in-Box siroop systeem haalt door middel van een vacuüm de siroop uit de verpakking. Er is dus geen contact met omgevingsfactoren, hierdoor is deze machine zeer hygiënsch in gebruik.

softIJs

Voor het tappen van ijs heeft de Taylor C606 een verstelbare ergonomische hendel waardoor de tapsnelheid kan worden bepaald. Hierdoor tapt u het perfecte softijsje. Tevens is de machine voorzien van een “syrup rail” hierin heeft u plek voor 2 verwamde sundaetoppings en twee toppings op kamertemperatuur.

bediening

Voorzien van een speciale computerbediening met touch bediening. De computer meet continu de viscositeit van de producten, zodat er altijd een consistent en hoge kwaliteit ijs- en milkshakemix beschikbaar is om uit te serveren. De computer toont tevens hoeveel dagen u nog heeft voor de machine schoongemaakt dient te worden, de temperatuur van de voorraadhoppers en vriescilinders en geeft een melding wanneer er iets aan de hand is. Bijvoorbeeld als de mix bijgevuld dient te worden.

pasteurisatie

De Taylor C606 beschikt over een pasteurisatie systeem dat zorgt voor een dagelijkse verwarm- en koelingscyclus. Hierdoor blijven zuivelproducten tot wel 2 weken goed in de machine alvorens deze schoongemaakt moet worden. Een ijsmachine met pasteurisatie zorgt voor voedselveiligheid, verminderd afvalproduct en verminderd onderhouds- en reparatie tijd en kosten.

Afmetingen (b x d x h):
641 x 987 x 1535 mm
Gewicht:
369,7 kg
Aantal voorraadreservoirs:
2
Inhoud voorraadreservoir:
18,9 liter
Inhoud vriescylinders:
Shake 6,6 liter, Softijs 3,2 liter

Live proberen?

Specificaties Taylor C606 Download

Foodconcepten die gemaakt kunnen worden met de Taylor C606

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER