Taylor

Taylor C716

Taylor C716
Twee verschillende smaken ijs, 1 combinatiesmaak
Capactieit van 130 liter per uur
Eenvoudig te bedienen

3-kraans softijsmachine

De Taylor C716 is door zijn enorme capaciteit van 130 liter per uur, bij uitstek geschikt voor ‘high-traffic’ softijs verkooppunten. De Taylor C716 is een 3-kraans machine, hierdoor heeft u beschikking over 2 verschillende smaken en één gecombineerde smaak. Het geavanceerde touchscreen is eenvoudig te bedienen.

SOFTIJS

Voor het tappen van ijs heeft de Taylor C716 een verstelbare ergonomische hendel waardoor de tapsnelheid kan worden bepaald. Hierdoor tapt u het perfecte softijsje. De Taylor C716

MIX HOPPER

De Taylor C716 heeft twee voorraadreservoirs van 18,9 liter. Hierdoor Deze houd de mix koel (5ºC) tijdens gebruik en standby.

BEDIENING

Voorzien van een speciale computer met touch bediening. De computer meet continu de viscositeit van het softijs, zodat er altijd een consistent en hoge kwaliteit ijs beschikbaar is om uit te serveren. De computer toont tevens hoeveel dagen u nog heeft voor de machine schoongemaakt dient te worden, de temperatuur van de voorraadhoppers en vriescilinders en geeft een melding wanneer er iets aan de hand is. Bijvoorbeeld als de mix bijgevuld dient te worden.

PASTEURISATIE

De Taylor C716 beschikt over een pasteurisatie systeem dat zorgt voor een dagelijkse verwarm- en koelingscyclus. Hierdoor blijven zuivelproducten tot wel 2 weken goed in de machine alvorens deze schoongemaakt moet worden. Een ijsmachine met pasteurisatie zorgt voor voedselveiligheid, verminderd afvalproduct en beperkt onderhouds- en reparatiekosten.

Live proberen?

Specsheet Taylor C716 Download

Foodconcepten die gemaakt kunnen worden met de Taylor C716

    Meer informatie?
    Vraag de nieuwsbrief aan.

    Lente actiesoftijs en milkshake

    Bij de lente hoort mooi weer! En bij mooi weer hoort softijs en milkshake. Daarom hebben wij een nieuwe lente actie rondom deze producten.