INTERFASTFOOD BEST BURGERS

Wie kent de hamburger niet? Iedereen heeft er wel eens één besteld. Binnen Interfastfood is dit ook een belangrijke categorie met veel variatie, waardoor het voor elke consument toegankelijk is.

 1. Giant Chicago
  Een klassieke burger in het Interfastfood assortiment. Iedereen die de burger ziet herkent hem. Echt een burger om honger van te krijgen. 100% rundvlees, sesambroodje en bijhorende toppings! Rechtstreeks uit Chicago.
 2. Bacon Boss
  Groot? Luxe? Deze burger heeft alles om een succesverhaal te worden. 100% rundvlees op een bijpassend broodje. Om het af te maken is deze voorzien van luxe toppings. Echt een aanrader.
 3. Double Classic
  Herkenbaar? Ja zeker! Niet 1, maar 2 burgers met heerlijke toppings die ervoor zorgen dat niemand deze burger ooit vergeet. Echt een blijvertje.

Onze BEST BURGERS PROBEREN?

Vraag onze sample box aan

Helemaal vrijblijvend onze Burgers of andere producten proberen? Vraag een gratis sample box aan. Onze toppers zitten er zeker in!

Ik wil een samplebox hebben!

Promotiemateriaal werkt!

Promotiemateriaal verkoopt! Ons standaard assortiment aan promotiemateriaal groeit steeds verder en helpt u om producten onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Maar dat is niet alles, voor veel van onze klanten maken wij ook menuborden of ander point-of-sale materiaal op maat. 

Interfastfood BURGERCONCEPTEN

AMERICAN CLASSIC BURGERS

Een ontzettend populaire hamburgerlijn die iedereen kent. Hamburgers zoals ze bij grote ketens bekend zijn en dus een succesnummer zijn voor jouw klant! Van classic burgers tot uitgebreide caloriekillers, alles zit erin. Meer over American Classic Burgers

MIGHTY BURGERS

De trend is alles groter en luxer. Ook op het gebied van hamburgers hebben wij daar een goede oplossing voor. Met ons Mighty Burgers concept, waarin wij ook een vegetarische variant hebben opgenomen, speelt u op een goede manier in op de veranderende consument. Grote en luxe hamburgers leggen de basis van dit succes! Meer over de Mighty Burgers.

Apparatuur voor BEEFBURGERS

Interfastfood heeft verschillende apparatuur in het assortiment voor de ultieme hamburgerbereiding. Denk hierbij aan de Clamshell grills van Taylor, die de burgers tot 2/3 sneller bereiden. De uitstekende koelingen van True met ingebouwde saladière om het product langer vers te houden. Een perfect gemaakt hamburgerbroodje met de toasters van Roundup en minder weggooien met warmhoudapparatuur van Duke.

Onze  hamburgerapparatuur kenmerkt zich door:

 • Duurzaamheid en premium bouwkwaliteit
 • Hoge capaciteit nooit meer nee verkopen
 • Altijd een perfect eindproduct 

Bezoek de DEMo-keuken

Bezoek onze demo keuken om onze beefburgers te proeven en onze hamburger apparatuur in actie te zien.

Maak een afspraak!

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER