Case: Burgers & Frites Rotterdam

Wij kiezen altijd voor kwaliteit!

Burgers & Frites is een burgerformule die in september 2013 opgericht is door de Rotterdamse ondernemer Jamshed aan de Dorpsweg 23 te Rotterdam. Een unieke burgerformule in Rotterdam doordat zij als eerste burgerzaak Halalburgers aanboden. Waar Burgers & Frites ooit begon zonder bezorgdienst bleek dit toch een groot gemis. Binnen twee weken werden de hamburgers niet alleen gebakken en verkocht, maar werden deze ook nog eens bij men thuis afgeleverd. ‘Zo kon heel Rotterdam kennis maken met Burgers & Frites’, aldus Jamshed.

De eerste twee jaar zijn voorbijgevlogen. Mede doordat zij keihard hebben gewerkt om maaltijden zo efficiënt en warm mogelijk bij de klanten te bezorgen, hierbij stonden snelheid en kwaliteit centraal en dat is vandaag de dag nog steeds. Investeren in apparatuur, scooters en topposities in Thuisbezorgd.nl, etc. hield de Rotterdamse ondernemer in de eerste periode bezig. De Rotterdammers moesten in deze eerste periode niet meer om Burgers & Frites heen kunnen, waardoor kwaliteit en bekendheid hoog in het vaandel stonden.

Burgers en Frites Taylor C606In 2016 besloot Terry het team van Burgers & Frites te versterken. Dit resulteerde in het feit dat zij zich een hecht familiebedrijf mogen noemen, zeker omdat er ook een neefje en nichtje van de twee broers werken. Door het succes dat de twee broers met Burgers & Frites hebben zijn zij zich in 2017 fulltime gaan storten op de hamburgerzaak. ‘We groeien als kool’! Niet alleen qua inkoop en verkoop, maar ook met personeel en apparatuur’ zeggen de broers Jam & Terry met een lach.

“Jam, ik ben bang dat deze bakplaat te groot is. Nou dat is achteraf wel anders gebleken he!”

Ik weet nog goed toen we een nieuwe bakplaat kochten dat Terry na twee weken zei: Jam, ik ben bang dat deze bakplaat te groot is. Nou dat is achteraf wel anders gebleken he, ha-ha. Op den duur was deze zelfs te klein en hebben we gekozen voor een Taylor Clamshell drie plaats met 2 bovenplaten, echt een aanwinst.’

In 2018 opende Burgers & Frites de deuren van een tweede zaak. Aan de Jonker Fransstraat 188a is er nu een centralere locatie in Rotterdam die voor het winkelend en werkend publiek bereikbaar is. ‘Wij zijn nog lang niet klaar met deze succesformule. Dat is misschien ook wel een beetje het Rotterdamse, mouwen opstropen en uitgaan van de eigen krachten. Ook het advies en vertrouwen vanuit Interfastfood heeft ervoor gezorgd dat wij dit succes hebben behaald.’

Burgers en Frites Henny Penny Evolution Elite Taylor Clamshell Na veel en intensief contact tussen de twee ondernemers en Interfastfood is er veel apparatuur geleverd en is de keuken inmiddels goed gevuld. Zo beschikt de locatie aan de Jonker Fransstraat over een Henny Penny Evolution Elite friteuse, Taylor Clamshell 3 plaats met 2 bovenplaten, Taylor C606 en een Roundup Toaster. De locatie aan de Dorpsweg is beduidend kleiner en beschikt voor nu alleen nog over een Taylor Clamshell 3 plaats met 2 bovenplaten en een Roundup Toaster.

Als leverancier van Burgers & Frites zijn wij enorm trots dat zij op de Horecava van 2020 een award in de wacht hebben gesleept. En niet zomaar één, Burgers & Frites won de ‘’Beste Restaurant Rotterdam 2019’’ award!

”When life throws you a Burger eat it like a Badboy” #Burgers&Frites

 

« Terug naar overzicht

Interfastfood brochure 2023

Wij presenteren met trost onze nieuwe brochure! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots om jullie onze nieuwste concepten, producten en apparatuur te presenteren.

DOWNLOAD DE INTERFASTFOOD BROCHURE HIER